RESTAURANT KUKELEKU

RESTAURANT KUKELEKU lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 123 beoordelingen
9 jan 2020 om 19:46 I gave a little review because the food was kind of boring. I’m not the best cook in the world but I know I can make much better dishes than what I had tonight
25 dec 2019 om 23:56 't eten was helemaal kuod!!
22 nov 2019 om 10:59 Wat een teleurstelling, de friet was niet afgebakken en de kip smaakte nergens naar. Zelden dat ik het gewoon weggegooid heb, liever niet eten dan dat. De friet was vet en slap en belangrijker nog ik had PASTA besteld. Reactie is dien maar een klacht in?
17 jul 2019 om 20:35 De kip is altijd super, de frites waren slap en nat en in de groene salade zaten o.a. geen asperges en dat is me niet de 7 euro waard.
22 jun 2019 om 22:26 Helaas was mijn kip net niet helemaal gaar. Frietjes waren heerlijk en salade ok
1 jun 2019 om 22:54 Bezorgster Franceska was heel vriendelijk en aardig ondanks de hitte. De kip was helaas niet lekker, heel vet en smaakte naar benzine. De rest was prima, maar ik zal hier niet snel weer bestellen.
30 apr 2019 om 12:09 Het is echt super lekker! Groene salade was goed. De mis komt net van een BBQ met rooksmaak. De kip heeft ook een bbq smaak. Het is wel een beetje droog. De frietjes vind ik echt super lekker!
16 apr 2019 om 21:48 JORDAN is een correcte bezorger Kip niet goed warm Niet goed doorgegrilled Niet helemaal gaar John
7 mrt 2019 om 20:34 Voorheen vonden wij de kip altijd om te smullen. Mals en lekker met zelfgemaakte sausjes. Er lijkt wat te zijn veranderd, de kip is droog en je krijgt er gewoon remia mayo bij. Niet meer wat het was. Jammer!
12 feb 2019 om 7:50 kip minder lekker dan vroeger en Heinz ketchup in plaats van huisgemaakte sausen
11 feb 2019 om 21:18 In het verleden vaker bij dit restaurant besteld met goede ervaringen. Er moet echter wat veranderd zijn. De kip smaakte ronduit smerig alsof die boven een bezinebrander was klaargemaakt. Bovendien geen garnituur. Nooit meer.
7 feb 2019 om 23:52 Kip had een vreselijke smaak. Misschien door de kruiden die ze gebruiken, maar die ruikte en proefde naar benzine. Wel goed gebakken. De salade en frietjes waren ok. De geroosterde groenten matig.