RESTAURANT KUKELEKU

RESTAURANT KUKELEKU lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 119 beoordelingen
17 jul 2019 om 20:35 De kip is altijd super, de frites waren slap en nat en in de groene salade zaten o.a. geen asperges en dat is me niet de 7 euro waard.
22 jun 2019 om 22:26 Helaas was mijn kip net niet helemaal gaar. Frietjes waren heerlijk en salade ok
1 jun 2019 om 22:54 Bezorgster Franceska was heel vriendelijk en aardig ondanks de hitte. De kip was helaas niet lekker, heel vet en smaakte naar benzine. De rest was prima, maar ik zal hier niet snel weer bestellen.
30 apr 2019 om 12:09 Het is echt super lekker! Groene salade was goed. De mis komt net van een BBQ met rooksmaak. De kip heeft ook een bbq smaak. Het is wel een beetje droog. De frietjes vind ik echt super lekker!
16 apr 2019 om 21:48 JORDAN is een correcte bezorger Kip niet goed warm Niet goed doorgegrilled Niet helemaal gaar John
7 mrt 2019 om 20:34 Voorheen vonden wij de kip altijd om te smullen. Mals en lekker met zelfgemaakte sausjes. Er lijkt wat te zijn veranderd, de kip is droog en je krijgt er gewoon remia mayo bij. Niet meer wat het was. Jammer!
12 feb 2019 om 7:50 kip minder lekker dan vroeger en Heinz ketchup in plaats van huisgemaakte sausen
11 feb 2019 om 21:18 In het verleden vaker bij dit restaurant besteld met goede ervaringen. Er moet echter wat veranderd zijn. De kip smaakte ronduit smerig alsof die boven een bezinebrander was klaargemaakt. Bovendien geen garnituur. Nooit meer.
7 feb 2019 om 23:52 Kip had een vreselijke smaak. Misschien door de kruiden die ze gebruiken, maar die ruikte en proefde naar benzine. Wel goed gebakken. De salade en frietjes waren ok. De geroosterde groenten matig.
4 jan 2019 om 20:25 Koud eten, kipschnitzel hard en droog, creme fraiche zat er nit bij, restaurant gebeld, kreeg te horen dat dit de schuld was van thuisbezorgd. We bestellen hier nooit meer.
3 jan 2019 om 9:49 We've had very good experiences with this restaurant. Unfortunately this time the meat was dry, hard and burned. Since we already waited for an hour to receive our food we didn't send it back.
2 jan 2019 om 18:16 sour cream voor beide gepofte aardappels vergeten :(