RESTAURANT KUKELEKU

RESTAURANT KUKELEKU lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 129 beoordelingen
9 jul 2020 om 20:22 Erg lekkere sappige kip en krokante friet. Een aanrader! Door een fout van Thuisbezorgd erg laat bezorgd, maar alsnog genoten
18 feb 2020 om 9:28 Was niet lekker ,moest 3x zo'n vies stukje kip uitspugen . Dat hoort niet op kipfile te zitten ,na het fileren. Zeker niet als een portie pasta bijna 15 euro kost. Toetje was lekker
6 feb 2020 om 22:22 De kip was jammergenoeg niet helemaal gaar en de frietjes waren lauw en slap. Jammer!
6 feb 2020 om 21:16 Lekkere kip! Smakelijk velletje hmm Friet beetje koud.
3 feb 2020 om 0:12 Eten was prima. Bezorging was warm
9 jan 2020 om 19:46 I gave a little review because the food was kind of boring. I’m not the best cook in the world but I know I can make much better dishes than what I had tonight
25 dec 2019 om 23:56 't eten was helemaal kuod!!
22 nov 2019 om 10:59 Wat een teleurstelling, de friet was niet afgebakken en de kip smaakte nergens naar. Zelden dat ik het gewoon weggegooid heb, liever niet eten dan dat. De friet was vet en slap en belangrijker nog ik had PASTA besteld. Reactie is dien maar een klacht in?
17 jul 2019 om 20:35 De kip is altijd super, de frites waren slap en nat en in de groene salade zaten o.a. geen asperges en dat is me niet de 7 euro waard.
22 jun 2019 om 22:26 Helaas was mijn kip net niet helemaal gaar. Frietjes waren heerlijk en salade ok
1 jun 2019 om 22:54 Bezorgster Franceska was heel vriendelijk en aardig ondanks de hitte. De kip was helaas niet lekker, heel vet en smaakte naar benzine. De rest was prima, maar ik zal hier niet snel weer bestellen.
30 apr 2019 om 12:09 Het is echt super lekker! Groene salade was goed. De mis komt net van een BBQ met rooksmaak. De kip heeft ook een bbq smaak. Het is wel een beetje droog. De frietjes vind ik echt super lekker!